O croaziera  cu vele poate sa dureze de la 3-4 ore (Marea Neagra) si pana la un numar nedefinit de zile. De regula, in Marea Mediterana, o croaziera dureaza una sau doua saptamani.

Pentru cei fara concediu exista solutii: croaziere pe yachturi cu vele, la Marea Neagra, de trei-patru ore sau de o zi!

Yachtul de croaziera la Marea Neagra poate fi pentru doua sau mai multe persoane, iar pretul de inchiriere porneste de la 120 RON pentru 3-4 ore de navigat.

Pentru cei care doresc sa isi petreaca un concediu pe mare punem la dispozitie yachturi cu vele destinate navigatiei cu mai multi pasageri. Acestea detin o bucatarie complet echipata (aragaz, frigider, chiuveta), doua sau mai multe dormitoare, una sau doua toalete, dusuri cu apa calda, un salon. Pentru croazierele de una sau de doua saptamani punem la dispozitie serviciile unui skipper profesionist, prosoape, asternuturi, asiguram curatenia si multe alte detalii menite sa iti faca sejurul cat mai confortabil.
Preturile incep de la 150 de Euro/saptamana/persoana.

Pretul pentru fiecare voiaj se stabileste in momentul organizarii acestuia si variaza functie de tipul si dimensiunea ambarcatiunii si de perioada in care are loc voiajul.

Bugetul depinde de numarul de zile alocat croazierei si a facilitatilor de care vrei sa beneficiezi.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati !!