Cursuri de pregatire

Cursuri de pregatire, autorizate ANR, pentru obtinerea certificatelor internationale de conducator de ambarcatiune de agrement categoriile C (motor, ape maritime pana la 6 nm) , D (motor, ape interioare altele decat cele maritime)

Curs de manevrare a unei ambarcatiuni cu vele in urma caruia se obtine de la ANR permisiunea de a conduce ambarcatiuni cu vele.

Ai brevet de skipper dar n-ai indraznit inca sa inchiriezi o barca singur?  Noi iti aratam ce trebuie sa faci si te pregatim pentru ce te va astepta!

Pentru detalii va rugam sa ne contactati !!

INSTRUIRE, ASISTENTA & SUPORT

Instructorii nostri au experienta de peste zece ani in navigatie si sunt pasionati de acest lucru. Scoala noastra este acreditata de Autoritatea Navala Romana, organism national care are competente in domeniul eliberarii certificatelor pentru navigatia de agrement.

ORGANIZARE

Cursurile noastre sunt organizate astfel incat, in cel mai scurt timp, sa poti acumula informatiile si  deprinderile practice de baza carora sa devii un un bun navigator.

RESURSE

Ambarcatiunile noastre sunt dotate cu echipamente de ultima generatie care sa faciliteze intelegerea notiunilor si deprinderilor de navigatie. De asemenea, oferim suport suplimentar pentru asimilarea notiunilor de curs prin metode moderne: e-learning, module de webinar, simulatoare sau biblioteca virtuala.

PERFECTIONARE

Pentru ca stim ca binele este urmat de mai bine, organizam cursuri de perfectionare a cunostintelor pentru barci cu vele si cu motor in Romania si in strainatate.